Administrator Schalkeovog Twitter naloga se raspao od tuge kod 7:0

Nije loš san, na njegovu žalost

Administrator Schalkeovog Twitter naloga se raspao od tuge kod 7:0

E. Škorić

Tužna noć za sve navijače Schalkea, pošto je njihov klub na Etihadu pregažen sa 7:0.

Schalke je u Gelsenkirchenu vodio 2:1, na kraju u finišu izgubio 3:2 i izgledalo je da bi ovaj tim mogao da napravi probleme Cityju u revanšu.

No, oni su se večeras potpuno raspali, pa je na kraju engleski prvak slavio sa nevjerovatnih 7:0 i s ukupnih 10:2 ide u četvrtfinale.

Mučno je bilo gledati navijačima utakmicu, a administrator Schalkea na Twitteru je kod 7:0 napisao post koji je neke nasmijao, ali zaista je tužan.

"Molim vas recite mi da je ovo samo loš san", napisano je na Twitteru Kraljeva nakon što je Gabriel Jesus postavio konačnih 7:0.

Na kraju su se iz Schalkea izvinili navijačima, utučeni su, ali moraju da dignu glavu i da nastave dalje, a City se pokazao kao jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Schalke nije vam mjestu u LS. LS igraju samo bogati klubovi
2 0
Konj konjski
Schalke 07
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi