AdmiralBet najveće kvote: M.City 1.60, Union Berlin 2.10, Milan 2.70!

AdmiralBet nudi najveće bonuse u BiH. Zgrabi 200% ili do 600 KM za BESPLATNU IGRU!

AdmiralBet najveće kvote: M.City 1.60, Union Berlin 2.10, Milan 2.70!

Sponzorski tekst

Ovo je sigurno vikend koji će obilježiti derbi utakmice. Petak je to već najavio sudarima Napoli – Lazio, B. Dortmund – RB Leipzig, ali pred nama je subota koja pruža još značajnija uzbuđenja.

Naravno da je ovo idealna prilika za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu da naplate svoje znanje, te zato ukoliko se danas registruju na admiralbet.ba imaju priliku da svoju igru započnu praktično besplatno.

Iskoristite fenomenalni AdmiralBet bonus od 200% i zgrabite do 600 KM!

Premier League Engleske sigurno je jedna od najpraćenijih fudbalskih liga na svijetu, a ova sezona je definitivno oduševila sve. Vodeći je Arsenal koji se danas od 16h sastaje sa Bournemouth-om, a drugoplasirani „Građani“ danas imaju opasan meč na kojem moraju napasti od prve minute ukoliko se žele uključiti u borbu za titulu.

Manchester City – Newcastle

Da je ovo jedna od najboljih sezona za „Švrake“ dokaz je sigurno da su igrači jedni od najbolje ocjenjenih i sa najviše bodova u popularnom Premier League Fantasy fudbalu. Ipak, dobri rezultati koji postižu ove sezone i peta pozicija na tabeli, danas su pred ozbiljnim ispitom na „Etihad“ stadionu. M.City je domaćem terenu vezao 5 pobjeda i postigao 15 golova u tim mečevima, tako da odvažniji igrači danas sigurno razmišljaju o tipovanju kombinacije: pobjeda M. City-a i 3+ golova za kvotu 2.10. U svakom slučaju ovu utakmicu Halaand i ekipa moraju dobiti ukoliko žele titulu – 1.60!

Francuska Liga 1 je u poslednjih par godina u velikoj mjeri dobila na respektu. Danas su nam u ponudi dva meča. PSG na „Parku Prinčeva“ dočekuje Nantes, ali pravi okršaj gledamo od 17h: Lens – Lillle. Domaćin je trenutno na 4. mjestu tabele, dok je gost na šestoj poziciji. Lens-u drugoplasirani Marseille bježi samo 2 boda, a to je pozicija koja naredne sezone vodi u evropsku elitu. Lens je dokazano „domaćinska“ ekipa, jer na prethodnih 15 odigranih utakmica imaju sve pobjede i samo jedan poraz i jedan neriješen rezultat.  U svim utakmica francuske lige gotovo su neprikosnoveni na svom terenu, a sigurno motiva imaju i više nego dovoljno. Pobjeda Lensa danas se plaća kvotom – 2.50.

Njemačka Bundesliga danas na repertoaru u svom standardnom terminu od 15.30h nam nudi pet utakmica, dok se meč Stuttgart – Bayern M. igra od 18.30h. Utakmica na koju se danas sigurno treba fokusirati je okršaj Union Berlin – FC Koln. Ekipa iz Berlina fenomenalno igra ove sezone, uprkos porazu od „Bavaraca“ u prethodnom kolu. Uvijek su najjači na domaćem terenu, što dokazuje statistika da u prethodnih 10 utakmica na svom terenu imaju sve pobjede i samo dva neriješena rezultata. „Bavarci“ i „Milioner“ im i dalje bježe samo 3 boda za lidersku poziciju i osvajanje Bundeslige, tako da danas od prve minute očekujemo napad za pobjedu – 2.10!

Za fenomenalan kraj fudbalske večeri gledamo vrhunske okršaje:

„Rosoneri“ su na podijeli druge pozicije u italijanskoj ligi, koju Napoli gotovo sigurno osvaja Skudeto ove sezone, ali borba za pozicije u evropskoj eliti nikad nije bila napetija. Milanska ekipa je nakon nekoliko kikseva konačno vezala seriju dobrih rezultata, te četiri vezane pobjede sigurno su razlog koji danas opravdavaju tipovanje za kvotu – 2.70!

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ekipa koju predvodi Diego Simenone večeras je sigurno favorit. Sevilla nije ono na što smo navikli ove sezone. Na 14. poziciji tabele, vrlo su male šanse da se mogu oduprijeti Griezmann-u i ekipi. Opravdano Madriđani su danas favorizovani, a logičan tip sigurno je 1 – 1.80!

*kvote su podložne promjenama, ali samo AdmiralBet nudi najveće kvote i najveće bonuse u BIH