Adnan Ćatić na čelu FK Blagaj

Bokserski as u novoj ulozi

Adnan Ćatić na čelu FK Blagaj

Bokserski as Adnan Ćatić u budućnosti će pomagati Fudbalski klub Blagaj. Epilog je to nedavne skupštine pomenutog kluba koji se trenutno takmiči u Ligi HNK. 

„Adnan Ćatić je faktički novi direktor našeg kluba. Imao je odavno želju pomoći u prvom redu našoj omladinskoj školi, a potom i samom klubu, a mi smo ga naravno dočekali raširenih ruku. On je naš Blagajac, ovdje provodi dosta vremena i mislim da će njegov angažman u Blagaju biti velika stvar i za grad Mostar,“ kazao je član Uprave i trener Nazif Handžar.

„Prvi tim je u vrhu kantonalne lige, ali je prioritet na omladinskoj školi, odnosno na infrastrukturi. Prvi zadatak svih nas je infrastruktura, a kada se pravi uslovi za rad stvore našim dječacima onda će sigurno doći i rezultati,“ dodao je Handžar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti