Adnan Hadžić u ponedjeljak potpisuje za Slobodu

Golman Mladosti dolazi na Tušanj

Adnan Hadžić u ponedjeljak potpisuje za Slobodu

D. Kurbegović

Fudbaleri Slobode u ovoj zimskoj pauzi ostali su bez dvojice golmana Kenana Pirića i Adnana Hadžića. Šef struke Vlado Jagodić ostao je na dvojici golmana Eriću i Muminoviću, što je bio znak da klub mora hitno riješiti pitanje čuvara mreže.

Kao što je SportSport.ba pisao ranije najozbiljniji kandidat za nasljednika Kenana Pirića na golu Slobode jeste golman Mladosti i bivši čuvar mreže ekipe s Tušnja Adnan Hadžić. Danas je definitivno dogovorena saradnja, a ovaj Kakanjac će u ponedjeljak i zvanično potpisati ugovor s klubom iz Tuzle.

Ovu informaciju bivši golman Rudara, Zrinjskog, Željezničara i Mladosti potvrdio je za naš portal.

"Istina je, dogovorio sam s ljudima iz Slobode saradnju za narednih šest mjeseci. Odlično poznajem ekipu Slobode, već sam imao priliku braniti na Tušnju, tak oda mi neće biti teško uklopiti se u ekipu. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u klubu, te navijača s kojima sam bio u korektnim odnosima. Sloboda ima velike šanse da se plasira u Ligu za prvaka, nadam se da ćemo to uspjeti. Ekipi Mladosti u nastavku sezone želim sve najbolje, to je zaista sjajan klub, s velikim gospodinom na čelu Mensurom Mušijom, koji ima veoma dobre odnose s rukovodstvom Slobode. U ponedjeljak idem na potpis ugovora i tada ću zvanično postati član kluba iz Tuzle",  kazao je za SportSport.ba Adnan Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Adnan Hadžić je već branio za Slobodu s velikim uspjehom u vrijeme kada je Ćiro Blažević predvodio ekipu s Tušnja u povratku u Premijer ligu BiH.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi