Govedarica: Neću pristati na razmjenu

Samo raskid dolazi u obzir

Govedarica: Neću pristati na razmjenu

Miljan Govedarica ne želi pristati na razmjenu koju su mu predložili čelnici FK Sloboda. 

Iako se ovaj bivši mladi bh. reprezentativac bio pojavio na prozivci tuzlanskog kluba, to je bilo sve što se tiče njega jer je trener Vlado Jagodić ostao pri svom stavu da mu nije potreban. 

U cilju da se riješi cijeli slučaj čelnici Slobode su navodno predložili Govedarici razmjenu sa Borcem. On bi, prema tome, trebao u banjalučki klub, dok bi u suprotnom pravcu krenuo jedan od fudbalera Borca. 

"U Slobodi su mi spominjali razmjenu, ali na to ne pristajem. To nije prihvatljivo za mene, a uostalom ne mogu ni sa mnom upravljati kao da sam njihovo vlasništvo. Raskid ugovora je jedino normalno rješenje u ovoj situaciji. Već sam imao poziva od strane nekoliko bh. klubova, no sve je na čekanju radi situacije sa Slobodom", kazao je Govedarica za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govedarica, za kojeg je Sloboda u prošlosti platila Slaviji 50.000 KM, nije se naigrao u protekloj sezoni.  Odigrao je svega sedam utakmica, od čega je u samo jednoj bio starter. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi