10

Komentari (10)

Mustafa
Da su babi muda bila bi deda! Sada nam slijedi ispadanje u federalnu i derbiji u Gradačcu Banovićima i Gračanici. Sreća pa nemoramo ići u Živinice, Slaven će ispasti. Ekipa koja za 450 minuta igre dadne samo jedan gol ne zaslužuje da igra u Premijer ligi. Slobodi sa ovom upravom prijeti sudbina Čelika!
user1593509319
Idi ti jahicu cijepaj drva nije fudbal za tebe
Tarik_Hakalo
Da je dedo imao p*cku i nena k*rcinu, sve bi bilo drugačije.
rabodimis
Da sudija nije svirao nepostojeci penal za uplakanog Dudica... Dva crvena u minuti, da se niste valjali ko pic*ice po terenu i krali vrijeme uzela bi vas Sloboda sa 9 igraca.. Izvadi malo tu ku*cinu iz ista, udavices se..
Tarik_Hakalo
@rabodimis Da te ispravim: Da je bio normalan teren u Tuzli, da se niste vi Tuzlaci, shupcine, valjali ko picoke po terenu izgubili bi 4-0, a ne 2-1. Pojma nemate.
Humo
Joj imaju teren dobar 2mj, usli u ligu skoro i serendaju ovi navijaci kao da je Juventus a ne Velez...
Tarik_Hakalo
@Humo drži se Gornje Maoče
Humo
Pa ja ponosan na Maocu, seljacicu jedan mali
rabodimis
@Tarik_Hakalo Nisam iz Tuzle nit navijam za Slobodu papak.. Kao sto sam vas podrzao za onu kradju u BL tako podrzavam i Slobodu.. Nisam ja licemjer ko Dudic.. Sreca pa vam je Vico na vrijeme obezbijedio "nagodnog" sudiju.. Kao protiv Sarajeva, dva cista penala ne svirana.. Da se ovako nesto slucajno vama desilo plakali bi mjesecima...
K79
I ti počeo ko Amar teren kriv za sve a do jučer grbavica i vrapcici dva najgora terena , smiri doživljaj jarane !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.