Sered potvrdio: Kanurić je novo pojačanje Sarajeva!

Karijeru nastavlja u Sarajevu

Sered potvrdio: Kanurić je novo pojačanje Sarajeva!

E. Škorić

Adnan Kanurić je nakon šest mjeseci napustio Sered, a karijeru će nastaviti u FK Sarajevo, objavio je slovački klub.

Radi se o 20-godišnjem golmanu koji je branio u Engleskoj za rezerve Stokea, za neke juniorske ekipe u Njemačkoj, a prve korake napravio je u Austriji braneći za omladince LASK-a i Salzburga.

Kanurić ima i jedan nastup za U-21 reprezentaciju BiH, a njegov dolazak mogao bi značiti odlazak mladog bh. golmana Vladana Kovačevića sa Koševa.

‼ BRANKÁR KANURIĆ PRESTUPUJE ‼ ⚫ Po polročnom pôsobení v našom klube ŠKF Sereď brankár Adnan Kanurić prestupuje do...

Posted by ŠKF Sereď on Monday, October 12, 2020

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bosq23
Jel to Kovacevic negdje ide? Znam da je bilo interesovanja. Vladan bi mogao ozbiljan transfer napraviti, mozda i najveci ikada u Premier ligi BiH.
20 0
RollingBlunt
Kao Zeljovac moram priznati Sarajevo dobar posao radi, idu prema EU to je sigurno.. a moj Zeljo :( Kakva greska Osima .. samo da je pustio ponos, prosla uprava sa Osimom dar mar al djaba sve :/
13 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi