Adnan Mravac potpisao za Dynamo iz Dresdena

Bh. internacionalac u 'Cvajti'

Adnan Mravac potpisao za Dynamo iz Dresdena

Bivši reprezentativac naše zemlje, Adnan Mravac danas je potpisao ugovor sa članom druge Bundeslige, Dynamom iz Dresdena.

Mravac se prema pisanju medija danas nalazi u Dresdenu gdje je prošao ljekarske preglede te je stavio potpis na dvogodišnji ugovor.

Trener Dynama, Steffen Menze pohvalio je našeg bivšeg reprezentativca.

"Adnan je borben, robustan defanzivac koji unosi potrebnu dinamiku u odbranu. Sa 31 godinom, on je jedan od najiskusnijih igrača u našoj ekipi tako da smo sigurni da će nas ojačati i u sportskom i u karakternom smislu", rekao je Menze.

Mravac u njemačku stiže iz Mattersburga, prema pisanju njemačkih medija, blizu potpisa za tim iz Dresdena je i Branimir Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.