Fudbaler Slobode iznenadio odlukom da u 29. godini života završi karijeru, ali ostaje na Tušnju

Dobit će novo mjesto u klubu

Fudbaler Slobode iznenadio odlukom da u 29. godini života završi karijeru, ali ostaje na Tušnju

E. Čaušević

FK Sloboda će u narednu sezonu Premijer lige ući s nešto drugačiji igračkim kadrom.

Tuzlaci su u finišu minule sezone uspjeli da osiguraju opstanak u drutšvu najboljih pod palicom Mladena Žižovića, a jasno je da će apetiti u novoj sezoni biti dosta veći.

U Slobodi se očekuju promjene u igračkom kadru, a ekipa je već počela pripreme za novu sezonu Premijer lige.

Tuzlanski klub je danas objavio veoma zanimljivu informaciju, a to je da je Adnan Salihović odlučio da završi svoju igračku karijeru.

Iako ima tek 28 godina Salihović je okačio kopačke o klin, ali će i u budućnosti biti član Slobode.

"Dugogodišnji fudbaler našeg kluba Adnan Salihović odigrao je posljednju sezonu u crveno crnom dresu. Kao fudbaler našeg tima, odigrao je 162 zvanične utakmice u kojim je postigao 10 golova među kojim su i golovi koji su nam donijeli bitne pobjede. Član kluba je od 2001. godine sigurno je jedinstven primjer odanosti klubu u regionu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Salihović će ostati član velike Slobodine porodice. Biti će član administrativnog dijela. U znak zahvalnosti, klub će upriličiti oproštaj Salihoviću za sve učinjeno prethodnih godina u kojim je bio član kluba", saopštili su iz tuzlanskog kluba.

Salihović je u minuloj sezoni odigrao sedam utakmica u svim takmičenjima. Pored Slobode proveo je jednu polusezonu u dresu Tuzla Cityja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

soldo64
nekadasnji izuzetan junior i reprezentativac u19,negdje je zapelo ,steta
1 0
realista1982
Lijepa vijest...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi