Adnan Šećerović karijeru nastavlja u Grčkoj
Iz Premijer lige BiH u Grčku

Vezista pronašao novi klub

Adnan Šećerović karijeru nastavlja u Grčkoj · Saznajemo

S. Mlaćo

Dojučerašnji član Tuzle City Adnan Šećerović karijeru će nastaviti u Grčkoj. Naime, Šećerović je danas potpisao ugovor sa superligašem te zemlje AEL Larissom.

Larissa je jučer remizirala protiv AEK-a (0:0), a već danas angažovala vezistu koji je do sada upisao i jedan nastup za nogometnu reprezentaciju naše zemlje.

Šećerović je prethodno nastupao za Slaven iz Živinica, holandsku Rodu, Nijmegen, Fortunu Sittard, Maastricht, austrijsku A. Lustenau, a zatim se vratio u našu zemlje gdje je nastupao za Radnik, Željezničar, Mladost Doboj Kakanj i Tuzlu City.

Sa novim klubom je potpisao ugovor na dvije i pol godine, a nakon potpisa nije krio zadovoljstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi