Šećerović: Anđušića treba da je stid, čitav meč je bio nervozan

Oglasio se i prvotimac Tuzle City

Šećerović: Anđušića treba da je stid, čitav meč je bio nervozan

S. Mlaćo

Ne stišavaju se tenzije nakon današnjeg meča Mladosti i Tuzle City. Gosti su slavili sa minimalnih 1:0, a pred sami kraj meč desio se veoma ružan incident.

Član domaće ekipe Nemanja Anđušić tokom jednog prekida udario je Adnana Šećerovića, te zaradio direktan crveni karton. Anđušić je za SportSport.ba iznio svoju stranu priče, a Šećerović je kazao da je razočaran nakon što je pročitao istu izjavu.

"Pročitao sam šta je Nemanja izjavio i ne mogu da vjerujem u to. On treba da se stidi svog poteza. Ja sam njega čuvao kod prekida, njemu je očigledno bilo to krivo, a i čitavu utakmice je bio nervozan. Ne znam iz kojih razloga. Na kraju je odlučio da uradi šta je uradio i zaista je bilo ružno. Ima snimak, pa nek se sve vidi. Ako bude ovako reagovao svaki put kada ga neko uvrijedi onda će dobiti svaku drugu utakmicu crveni karton. Na terenu se dese psovke, ali ih danas sigurno nije bilo. I ja sam agresivan igrač, ali ovakve stvari ne trebaju da se dešavaju", kazao je Šećerović za SportSport.ba.


Šećerović je nakon udarca Anđušića ostao ležati, a glavni sudija Admir Musić prvotimcu Mladosti pokazao je direktan crveni karton.

Top Komentari

Heller
Baš se uklopio u okolinu i seljadiju koja čini taj klub.
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi