Adnan Zildžović iznenadio sve: HŠK Zrinjski je još uvijek glavni kandidat za titulu

Trener Zvijezde 09

Adnan Zildžović iznenadio sve: HŠK Zrinjski je još uvijek glavni kandidat za titulu

M. Šljivak

Zvijezda 09 je stigla do prve pobjede u sezoni.

Savladan je viceprvak Bosne i Hercegovine Zrinjski sa 2:0, a sretan je zbog prva tri boda ove sezone trener Adnan Zildžović.

"U Kaknju nismo imali sreće, golman je bio igrač sreće. Danas smo ipak bili miljenici sreće, momci su nagrađeni za sav trud. Zrinjski je po meni favorit za titulu i po sastavu i po struci. Zato nama ova pobjeda još više znači", rekao je Zildžović, te je nastavio:

"Mi moramo svaku utakmicu ići na pobjedu, jer nam neriješeno ne znači ništa. Drago mi je zbog naših navijača, a najviše za našeg predsjednika Borisa Stanišića, koji investira ogromna sredstva. Očekujem da će igrači pokloniti pobjedu njemu. Nema puno takvih ljudi, nadam se da će ih biti još više".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

pipun
Strucnjak, pa nije ni cudo sto ste zadnji.
4 2
Tusanj37
Kakve ti gluposti valja druze!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi