Zildžović: Pobjeda je za navijače i predsjednika Stanišića

Zvijezda 09 ostvarila prvu pobjedu

Zildžović: Pobjeda je za navijače i predsjednika Stanišića

Ekipa Zvijezde 09 danas je u sklopu 15. kola Premijer lige BiH došla do prve pobjede.

Malo ko je mogao očekivati da će prvu 'tricu' Zvijezda 09 ubilježiti protiv Zrinjskog (2:0), ali sjajnom igrom izabranici Adnana Zildžovića uspjeli su u tome i samim tim prekinuli crni niz.

Očekivano, nakon utakmice Zildžović je bio presretan.

"Zaslužena pobjeda, čestitam svojim igračima. Drago mi što smo slavili, kako zbog naših navijača, tako i zbog samog predsjednika Borisa Stanišića koji ogromno investira u fudbal i sam ovaj klub. Isplatio sam se sav trud koji smo uložili u protekloj sedmici. I u prethodnim utakmicama, ali i sad vidjelo se da Zvijezda 09 ne zaslužuje da bude na dnu tabele", izjavio je Zildžović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oba pogotka za Zvijezdu 09 je postigao Ognjen Đelmić.

Top Komentari

zakeroni
Cestitke iz Mostara :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi