Adnan Zildžović novi trener FK Zvijezda 09!

Ponovo u Premijer ligi BiH

Adnan Zildžović novi trener FK Zvijezda 09! · Zvanično

Upražnjenju klupu FK Zvijezda 09 danas će preuzeti Adnan Zildžović, potvrđeno je za SportSport.ba.

Serija loših rezultata dovela je do toga da kormilo ovog posljednjeplasiranog premijerligaša napusti crnogorski stručnjak Slavoljub Bubanja, a potraga za njegovim nasljednikom uspješno je okončana.

Povjerenje je ukazano Zildžoviću koji je u našoj zemlji već imao priliku raditi, tačnije u razdoblju od augusta 2018. do marta 2019. godine kada je trenirao Mladost, a od tada je bio bez angažmana.

"Sve smo dogovorili sa Zildžovićem, danas preuzima ekipu", kazao nam je prvi čovjek kluba Boris Stanišić koji se nada kako će 49-godišnji trener uspjeti spasiti crveno-bijele od ispadanja iz elite. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred Zildžovićem je izuzetno težak posao imajući u vidu da se Zvijezda 09 trenutno nalazi na samom dnu prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi