Adnan Zildžović preuzima Mladost?

Pregovori dvije strane traju

Adnan Zildžović preuzima Mladost? · Saznajemo

S. Mlaćo

Nakon poraza od Širokog Brijega u srijedu Mladost iz Doboja kod Kaknja je ostala bez šefa struke. Naime, Nermin Šabić je odlučio da odstupi, a Dobojlije su nakon pet kola petoplasirana momčad lige sa samo dva osvojena boda.

Promjene su bile potrebne, a već sutra ovaj tim ovaj tim očekuje gostovanje kod Radnika iz Bijeljine. Mladost će u Bijeljini predvoditi Elvedin Beganović, a kako saznaje SportSport.ba glavni kandidat za nasljednika Nermina Šabića je Adnan Zildžović (48).

Zildžović je rođen u Brčkom, posjeduje UEFA Pro licencu, a skoro cijelu dosadašnju trenersku karijeru proveo je u Sloveniji, samo jedan period radio je i u Albaniji. Vodio je Krško, Krku, Belu Krajinu, Dravu Ptuj, Radomlje i albanski Bylis Ballsh.

Posljednji angažman imao je u NK Radomlje koji trenutno sa klupe predvodi bh. stručnjak Nermin Bašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pregovori dvije strane trebali bi biti završeni danas.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi