Kakav otac, takav sin: Preslikani Imperator ima 15 godina, top u nozi i nevjerovatne mišiće!

Briljira na terenu

Kakav otac, takav sin: Preslikani Imperator ima 15 godina, top u nozi i nevjerovatne mišiće!

A. Čaušević
Teme:

Adriano Leite Ribeiro se smatra jednim od najboljih igrača 21. stoljeća.

Popularni Imperator je zaista briljirao na terenima prije 15-ak godina, ali prerana smrt njegovo oca ga je psihološki dotukla i na neki način završila njegovu karijeru.

Adriano senior je već nekoliko godina u fudbalskoj penziji, međutim ako se po jutru poznaje dan čini se da svijet dobija novog Imperatora.

Naime, Adrianov sin je prije nekoliko dana postigao fenomenalan gol koji podsjeća na one iz vremena kada je Brazilac terorisao svoje rivale u Evropi.

Adriano Carvalho ima 15 godina i nastupa za omladinske selekcije kluba Serreno i nedavnim hat-trickom je na sebe skrenuo pažnju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeeIGOTvjmJ/[/instagram]

Oglasi

U susretu protiv ekipe Serra Macaense Carvalho je ušao s klupe i uspio je postići tri gola, posebno je bio impresivan onaj prvi sa ivice kaznenog prostora.

Carvalho je praktično preslikani otac, sigurno ono što upada u oči su i nevjerovatno razvijeni nožni mišići za njegov uzrast.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CegswXbOCRl/[/instagram]

"Jako sam ponosan na svog sina. Neka te Bog blagoslovi, samo tako nastavi. Volim te", poručio je nekadašnji napadač svom sinu.

Carvalho ima sve predispozicije da postane veliki igrač, a vrijeme će pokazati da li će to i postati. Za sada mu ide odlično...

Promo

Top Komentari

Arnel925
Pljunut otac. Vidi se ko ga je pravio. Biće i ovaj diler
3 6
MKB10F16
Hrak...Pljunuti Adriano
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi