Adriano do ljeta ostaje u Flamengu

Adriano do ljeta ostaje u Flamengu

Teme:

Iako se nagađalo da bi brazilski napadač Flamenga Adriano mogao ovog januara se vratiti u Evropu, od toga najvjerojatnije neće biti ništa do ljeta.

"Adriano će ostati još šest mjeseci u Flamengu", rekao je predsjednik kluba Marcos Braz. Sličan je rasplet potvrdio u Adrianov saigrač Ronaldo Angelim: "Adriano mi je rekao da će ostati. Pitao me bih li ja slično učinio u njegovoj poziciji, a ja sam mu rekao da bih".

Adriano je u aprilu raskinuo ugovor sa milanskim Interom zbog brojnih problema, a početkom maja postao je novi član Flamenga. Povratakom u brazilsku ligu Adriano je doživio preporod, pa je tako predvodio svoj klub do prvog naslova u brazilskoj Seriji A u posljednjih 17 godina, a učinio je to sa 19 postignutih golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.