Adriano napušta Milan, poznato ime novog kluba?

Porto želi Brazilca

Adriano napušta Milan, poznato ime novog kluba?

Endin Čaušević

Brazilski napadač Luiz Adriano u ljeto 2015. godine stigao je kao veliko pojačanje u Milan iz ukrajinskog Shakhtara.

Navijači Milana očekivali su mnogo više od Adriana, ali brazilski fudbaler se pokazao kao promašaj Rossonera. Iako je trebao napustiti San Siro već prošle zime na kraju je odlučio da pokuša da se dokaže u italijanskoj ekipi.

Ipak, Adriano će gotovo sigurno već ovog januara napustiti Milan, a italijanski mediji prenose da je poznato ima njegovog novog kluba. Navodno, Porto se ozbiljno zainteresovao za brazilskog napadača i pregovori su već u toku.

Gazzetta dello Sport prenosi da se u utrku za Adriana želi uključiti i lisabonski Sporting. Međutim, brazilski napadač već je poručio čelnicima Milana da želi svoju karijeru nastaviti u Portu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije