Adriano objavio prekid karijere!

Adriano objavio prekid karijere!

Teme:

Brazilac Adriano imao je potencijal da bude jedan od najboljih svjetskih fudbalera. Međutim, do toge neće doći, jer je napadač Intera objavio kraj karijere!

Adriano je nastupio u dresu Brazila u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a nakon toga se nije vratio u Inter, te je ostao sa svojom porodicom u Brazilu. Prema nekim informacijama, sjajni napadač boluje od teške depresije nakon što je raskinuo sa djevojkom.

"Trenutno ne razmišljam o fudbalu, već samo o svom zdravlju. Zbog toga sam odlučio prekinuti karijeru, barem privremeno. Izgubio sam strast za igranjem fudbala", priznao je Adriano za Sky Sport24.

Adriano kaže da je spreman sve žrtvovati, pa i svoj ugovor u Interu.

"Ako je potrebno, spreman sam odreći se svoje plate".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.