Adriano se nakon dvije godine vratio na teren

Brazilac ima dosta problema sa kilogramima

Adriano se nakon dvije godine vratio na teren

E. Čaušević
Teme:

Nekadašnji napadač Intera i reprezentacije Brazila, Adriano, nakon dvije godine pauze vratio se na fudbalski teren.

Adriano je svojevremeno bio jedan od najboljih napadača u Evropi, te je oduševljavao svojim partijama u Interu. Ipak, velika mana mu je bila što je volio noćni život što ga je na kraju i koštalo uspješnije karijere.

Iako je prije dvije godine završio svoju karijeru, Adriano se ponovo odlučio vratiti na teren. Brazilac je jučer debitobao za američkog četveroligaša, Miami.

Imperator je odigrao svih 90 minuta, ali je bilo vidljivo da i dalje ima problema sa fizičkom spremom. To se najbolje vidjelo prilikom izvođenja slobodnog udarca kada je loptu jedva dobacio do živog zida.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti