8

Komentari (8)

lopov84
Odlican igrac na svim veznim pozicijama, posebno na 6-ici. Ko kaze da je los, nema pojma o nogometu...
teddy sheringham
Samo pare, samo pare. 7 mil plata godišnje?! Za šta?
Baggio89
Ma btk, ne plaćaš ga ti.
rifresh
Po mom mišljenju i viđenju skroz precijenjen igrač .
konjnakvadrat
Kanta od igraca, nista bolji nije od Prcica, tapka s loptom u mjestu
pazzo13
Realno igrac za klupu,a dajes mu platu 7 mil hmm takvu platu nema nijedan igrac u Talijanskoj ligi ni u Napoliju,Romi,Interu,Milanu i onda kao Juve dominira
DelPiero
Ljudi kako ne kontate.. evo recimo PSG je odbio ponudu Barcelone prosle godine od 45m jer su mislili da igrac vrijedi vise, plus gdje je tu plata koju bi dobijao u Barceloni. Al hajde recimo da igrac ne vrijedi ni tih 45m nego 30m recimo (iako na danasnjem trzistu sa napuhanim cijenama vrijedi vjerovatno vise), i da ce mu Juventus za 5 godina isplatit 35m eura + bonus za njegovog agenta 10m (njegova mama ako se ne varam), ukupno 45 miliona. A da su ga kupili od PSG-a za 30m recimo i dali mu 5godisnji ugovor od 3m po sezoni isto bi platili 45 miliona, plus jos ovdje nisam racunao te bonuse za agenta i ostalo. Zakljucak: naravno da je preplacen, ko i svi igraci koji dodju besplatno, al da se isplati klubovima isplati se. Ko da bi Kolasinac ikad zaradjivao 8m po sezoni da nije dosao besplatno, al opet se Arsenalu isplatilo, sad da ga prodaju za 20m jos bi bili u plusu na njemu.
Guber
Lijepo objašnjena logika plate slobodnog igrača u top ligama naravno ne kod nas hahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti