Adukor pauzira nekoliko sedmica

Zbog povrede ramena

Adukor pauzira nekoliko sedmica

Fudbaler Sarajeva Joachim Adukor morat će na višesedmičnu pauzu zbog povrede ramena.

Fudbaler iz Gane se pred utakmicu sa Širokim Brijegom požalio na jake bolove u predjelu ramena i prve dijagnoze govore da će s terena odsustvovati nekoliko sedmica.

Adukor je trenutno pod terapijskim tretmanom, nakon čega će biti poznato u kakvom je stanju njegovo rame.

Kada je riječ o ostalim fudbalerima, Mersudin Ahmetović se dobro oporavlja od povrede i počeo je sa trčanjem i individualnim treninzima, dok Anel Hebibović još uvijek osjeća bolove u kolateralu koljena i radi po posebnom programu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo sljedeći meč u Ligi za prvaka igra protiv Radnika u Bijeljini u subotu od 15 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi