Adukor stekao pravo nastupa za FK Sarajevo

Nogometaš iz Gane

Adukor stekao pravo nastupa za FK Sarajevo

S. Mlaćo

Fudbaler iz Gane, Joachim Adukor, koji je sredinom mjeseca augusta potpisao dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo, stekao je pravo nastupa za bordo klub.

Postupak registracije je uspješno okončan, te će ovaj fudbaler, koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama štopera i zadnjeg veznog konkurisati za narednu utakmicu Bordo kluba. Podsjećamo, Sarajevo nadolazećeg vikenda dočekuje Široki Brijeg na Koševu.

"Sretan sam što su se administrativne stvari okončale i što mogu sada pomoći ekipi da ostvarimo dobre rezultate. Imamo odličnu ekipu i jedva čekam da nastupim u dresu Sarajeva.", izjavio je Adukor za fksarajevo.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U svojoj dosadašnjoj karijeri ovaj igrač, koji je visok 186 cm, igrao je u Švedskoj, Francuskoj, Portugalu, a posljednji angažman je imao u OFI Kreta iz Grčke. Za U-23 reprezentaciju Gane Adukor je sakupio dva nastupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi