Adžem i zvanično počeo novu trenersku avanturu

Do sada radio u FK Željezničar

Adžem i zvanično počeo novu trenersku avanturu

A. Čaušević

Admir Adžem je nakon dugo godina vođenja prvog tima i omladinskih selekcija FK Željezničar ovog ljeta napustio klub s Grbavice. 

Adžem je u julu dobio ponudu iz inostranstva, tačnije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata te je odlučio da prihvati istu i krene u nove izazove.

"Moja sljedeća destinacija bit će Dubai, tačnije Al-Wasl gdje ću raditi u akademiji", rekao je tada ovaj perspektivni stručnjak.

Ovih dana 47-godišnji trener je zvanično i započeo svoju novu trenersku avanturu, a ostaje da se vidi kakve će rezultate bilježiti.

Kao trener Adžem je sa juniorima Željezničara dva puta osvajao titulu, jednu ima u kadetskom uzrastu, dok je sa seniorima osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi