Admiru Adžemu novi posao u FK Željezničar

Danas debituje na klupi mladih nada

Admiru Adžemu novi posao u FK Željezničar

S. Mlaćo

Kadeti Željezničara dans će od 18 sati otvoriti novu sezonu u Omladinskoj Premijer ligi naše zemlje.

Plave nade će u Banjaluci odmjeriti snage sa vršnjacima iz FK Borac, a sa klupe će ih predvoditi Admir Adžem.

Adžem je već odavno bez angažmana, pa je vodstvo kluba donijelo odluku o njegovom povratku na trenersku klupu u Omladinskom pogonu.

"Utakmicama 1. kola danas počinje i Omladinska Premijer liga BiH za selekcije kadeta i pionira. Raspored susreta je isti kao kod seniora s tim da su obrnuta domaćinstva. Tako će Željo prvo kolo gostovati kod domaćeg Borca. Pioniri igraju od 16 sati, dok će kadeti odmjeriti snage od 18 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Od ove sezone kadete Željezničara vodit će Admir Adžem koji će naslijediti Nermina Šehovića. Na čelu pionira je Fadil Žerić", istakli su sa Grbavice.

Podsjetimo, Adžem je već vodio juniore Željezničara, ali i seniorski tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi