Adžem: Igrači se nisu mogli radovati jer čekamo vijesti za Ramovića

Trener Plavih nakon meča

Adžem: Igrači se nisu mogli radovati jer čekamo vijesti za Ramovića

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas su na Grbavici u vječitom derbiju savladali Sarajevo sa 2:1 u okviru posljednjeg desetog kola Lige za prvaka BiH.

Plavi su uspjeli da dođu do tri boda na kraju sezone protiv ljutog rivala s Koševa golovima Zajmovića i Ubiparipa. Nakon utakmice na press konferenciji trener Plavih, Admir Adžem, izjavio je da je Željo zasluženo slavio.

"Bila je zanimljiva utakmica, bili smo bolji u drugom dijelu, a Sarajevo u drugom. Nadamo se svi da Sinan nije teže povrijeđen. Igrači nisu mogli slaviti jer svi čekamo vijesti o ozbiljnosti povrede.

"Bilo je utakmica gdje smo bili slabiji i to su utakmice koje smo izgubili.Bilo je svega, nekada i tri utakmice u sedmici. Pritisak je također ograničavao igrače da pruže maksimum, pritisak u borbi za titulu. Danas smo imali sve preduslove za utakmicu, i mislim da smo bili bolji i na kraju smo pobjedili i čestitam svojim momcima".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Žerić na desnom boku? Odgovorio je zadatkom i raduje nas da se može na njega računati. Mehremić? Mehremića možemo ocijeniti u dva smjera. Prema naprijed je veoma dobar, ali ima dosta problema prema nazad. Na vagu smo uvijek stavljali ono što radi prema naprijed".

"Imam ugovor sa Željom, ali trenerski posao je takav da nikada ne znate".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi