U Željezničaru na pauzu žele otići pobjedom

Plavi favoriti protiv Radnika

Adžem: Na pauzu želimo kao prvoplasirani

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara nalaze se u sjajnoj formi. Pobjedom i u revanš meča Kupa nad Širokim Brijegom (2:0) izborili su prolaz u polufinale, a trenutni su lider na tablici Premijer lige. Vremena za odmor Plavi nakon velikog broja utakmica u posljednjih deset dana i nemaju, s obzirom da ih u nedjelju očekuje meč sa Radnikom iz Bijeljine, poslije kojeg će biti spuštena zavjesa na prvi dio sezone u Premijer ligi.

Tim povodom na današnjoj press konferenciji medijima su se u Plavom salonu obratili šef struke Plavih sa Grbavice Admir Adžem i prvotimac Daniel Graovac.

"Iza nas je težak period i čestitke mojim igračima na svemu do sada. Bilo je jako teško, a sada smo tamo gdje smo željeli biti. Ovo nam je jako bitna utakmica i na pauzu želimo otići kao prvoplasirani, što bi bila nagrada za ovo sve. Nedostaje nam nekoliko igača, ali skupit ćemo i odraditi na najbolji mogući način", kazao je trener Adžem.


"Situaciju sa Ubiparipom ćemo znati danas, nadamo se da će Stanić biti spreman, ali imamo igrača koji su željni da se dokažu. Pozivam navijače, ovu utakmicu nam je možda i najvažnija podrška", dodao je Adžem.

Optimizam je istakao i Daniel Graovac koji je jasno kazao da on i saigrači na pauzu žele na pauzu sa prvog mjesta, te da je protiv Radnika cilj pobjeda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Cijela ekipa radi dobro i onda je lakše igrati svima. Kada cijela ekipa radi dobro onda sve izgleda i sve je mnogo lakše", dodao je defanzivac tima sa Grbavice.

Meč između Željezničara i Radnika igra se u nedjelju sa početkom u 14 sati s obzirom da su iz Željezničara zatražili promjenu termina. Prvobitno je meč bio planiran u 16:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti