Trener Željezničara nakon meča

Adžem: Igrači zaslužuju sve čestitke

Fudbaleri Željezničara ostvarili su plasman u polufinale Kupa treći put u sedam dana savladavši Široki Brijeg. Podvig je to koji nije načinio niko u historiji klupskog fudbala u BiH.

U odgođenom meču Plavi su slavili 2:0 golovima Blagojevića i Zeca.

"Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri. Žao mi je što smo tri utakmice odigrali u lošim uslovima, ali ako ništa bilo je kvalitete u trkačkom smislu. Svojim igračima čestitam jer su stvarno odradili lavovski posao", kazao je trener Admir Adžem.

On je dodao da je prva utakmica pokazala da su Željo i Široki najbolje dvije ekipe u BiH.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ne možemo uticati na vremenske prilike, voljeli bi da igramo na boljim terenima. Ali tako je to u decembru. Mi smo dva puta igrali odgođene utakmice i igračima opet čestitam. Nije to lako, po teškim terenima napadnu i povrede. Danas se povrijedio Ubiparip jučer Stanić...", zaključio je trener Plavih.

Podsjetimo, osim Željezničara u polufinalu Kupa BiH igrat će Sloboda, Krupa i Zvijezda 09. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti