Adžem: Nadam se da ćemo se iz Mostara vratiti zadovoljni

Plavi otputovali u Hercegovinu

Adžem: Nadam se da ćemo se iz Mostara vratiti zadovoljni

S. Mlaćo, foto: A. Berbić

U subotnjem duelu na Grbavici nogometaši Željezničara savladali su Slobodu sa minimalnih 1:0, te tako zadržali prednost nad drugoplasiranim Zrinjskim. 

Sasvim očekivano publika je vidjela neizvjestan meč, a junak Plavih bio je Daniel Graovac. Na Grbvici nemaju puno vremena za analizu tog meča s obzirom da ih već u srijedu očekuje veliki derbi u Mostaru protiv Zrinjskog.

Radi se o veoma važnom susretu za oba tima, pa je ekspedicija Željezničara već jutros otputovala u Međugorje gdje će biti do meča pod Bijelim Brijegom. Uoči polaska u Hercegovinu medijima su se obratili šef struke Admir Adžem i prvotimac Daniel Graovac.

"Mi već danas odlazimo u Međugorje da bi mogli obaviti par treninga, jer ovdje zaista nemamo uvjeta za to. Idemo kompletni samo će nedostajati mali Žerić i nadamo se dobroj utakmici, te da ćemo nakon utakmice pričati o lijepim potezima, a ne nekim drugim stvarima", kazao je Adžem te dodao.
"Nadam se da ćemo se vratiti zadovoljni, a sve osim poraza bi nas zadovoljilo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Medijima se obratio i Daniel Graovac.
"Očekuje nas derbi utakmica, dobar teren i mislim da je Zrinjski favorit zbog domaćeg terena". 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi