Trener Željezničara zadovoljan

Adžem: Najbitnije je da se igrači stvarno trude

Trener Željezničara Admir Adžem bio je veoma zadovoljan izdanjem svoje ekipe na današnjoj utakmici protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, u kojoj su Plavi slavili sa 2:0.

"Nakon prve utakmice koju smo igrali u Kupu, oporavili smo se i danas smo odigrali bolje. Od početka utakmice smo ušli jako, postigli smo dosta brzo dva pogotka i kontrolisali smo utakmicu. Žao mi je što možda nismo postigli još neki gol, ali dobro je i ovako. Raduje me što smo taktički i trkački bili na visokom nivou i naša pobjeda je sasvim zaslužena. Igrači će sada dobiti dva dana odmora, jer igrali smo tri utakmice u šest dana. Neka se igrači odmore, a onda idemo na pobjedu u Vitez", rekao je Adžem, te dodao:

"Svaki trener koji dođe, treba mu vremena da ekipa počne misliti kako bi on želio. Zadovoljan sam našim napretkom, a najbitnije je da se igrači stvarno trude. Na zimu ćemo vidjeti da se još malo pojačamo, a ne treba zaboraviti da uz sve to dajemo šansu našim mladim igračima, koji pokazuju da tu šansu i zaslužuju. Kako vrijeme bude odmicalo, šansu će dobijati još neki igrači".

Nakon nepotpunog 13. kola, Željezničar zauzima prvo mjesto na tabeli ali sa utakmicom više u odnosu na Široki Brijeg i Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Titula na Grbavici? Jako je daleko pričati o tome. Neki su slavili titulu u 10. kolu, pa sad imaju problem. Želim da idemo od utakmice do utakmice, idemo u Vitez pa slijedi pauza od dvije sedmice, što je po meni jako dobro". 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi