VIDEO: E. Dindić

Trener Željezničara nakon meča

Adžem: Nije lako postići četiri gola Slobodi na Tušnju

Trener Željezničara Admir Adžem bio je veoma zadovoljan nakon gostujuće pobjede protiv Slobode i plasmana u finale Kupa BiH. 

Željezničar je pobijedio Slobodu u Tuzli sa visokih 4:1, a Adžem je nakon meča rekao da su ga Tuzlaci iznenadili dobrim početkom susreta.

"Na Grbavici nije bilo golova, ali isto je bila interesantna utakmica. Ovdje također. Sloboda me iznenadila, prvih pola sata je odigrala izvanredno. Trkački su nas nadirali. Ipak, postići četiri gola Slobodi u Tuzli nije lako, posebno u ovom ambijentu. Čestitam mojim igračima", rekao je Adžem i nastavio:

"Mi se borimo, pokušat ćemo da osvojimo dva trofeja. Idemo od utakmice do utakmice. Sada već idemo u Krupu što će biti veoma bitan meč za nas, kao i sve ostale do kraja. Što se Mehremića tiče, u ovom meču je odigrao dosta dobro iako je visio sa žutim kartonom. U prvih pola sata je imao problema, a kasnije je dobro pokrio svoju stranu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Ekstra mehremic odigro
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi