Treneri Želje i Krupe nakon meča na Grbavici

Adžem: Ulazak Ramovića se ispostavio ključnim

Željezničar je, kako se i očekivalo, teškom mukom savladao Krupu u 1. kolu Lige za prvaka. Po grbavom terenu više od jednog gola bilo je teško zabiti. Trener Admir Adžem zadovoljan je povratkom tima na lidersku poziciju.

"Krupa je odigrala rasterećeno i takvim ekipama je uvijek lakše. Meč je bio otvoren. Trebali smo ranije zabiti gol i meč odvesti u drugom smjeru, kasnije se uvukla nervoza. Izmjena Ramovića je bila pravovremena", kazao je Adžem i dodao:

"Najteže će u ovom dijelu biti igrati sa Krupom i Radnikom jer će svi timovi biti pod pritiskom, a oni neće. Mi ovom pobjedom nismo pod manjim pritiskom za meč u Mostaru. Tamo ćemo drugačiji pristup morati imati nego u prošlom susretu koji smo izgubili."

Trener Krupe Slobodan Starčević mimo kamera se našalio kazavši da su sada isprobavali vaijante pa će Želju dobiti na svom terenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam domaćinima na pobjedi. Prezadovoljan sam igrom do 60. minute. Možda sam i ja pogriješio što nisam ranije napravio izmjenu, možda bi ostvarili povoljan rezultat. Ubijeđen sam da će do kraja prvenstva Krupa biti ta koja će utjecati na krajnji plasman timova u Premijer ligi."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi