Nema razloga za nezadovoljstvo

Starčević: Danas smo bili bolja ekipa

Trener Krupe Slobodan Starčević bio je zadovoljan nakon utakmice protiv Željezničara na Grbavici, uprkos tome što je njegov tim na kraju poražen sa 1:0.

Krupa je tokom svih 90 minuta, a posebno u prvom poluvremenu, pružala odličan otpor favorizovanom protivniku, a to je nešto što raduje Starčevića.

"Prezadovoljan sam. Mislim da smo danas bili bolja ekipa. Željo je, ipak, kvalitetniji ekipa i realizovao je tu jednu veliku šansu, mi smo ih imali pet ili šest... Kjosevski je odlično branio. Igračima skidam kapu za današnju predstavu. Da je teren bio malo bolji, bila bi bolja i utakmica ali ni ovako nije bila loša", rekao je trener Krupe, te potom dodao:

"U sljedećem kolu dočekujemo Široki i nadam se da ćemo odigrati kvalitetno kao i danas. Ako bude tako, možemo se nadati bodovima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi