Đelmić: Bilo je poziva iz Premijer lige
Foto: EPA

U potrazi za angažmanom

Đelmić: Bilo je poziva iz Premijer lige

S. Mlaćo

Nakon raskida saradnje sa srbijanskom Vojvodinom, Ognjen Đelmić nalazi se bez angažmana. Naime, Đelmić se nije naigrao u Novom Sadu, a sada je u potrazi za klubom.

Kao i svaki put kada ostane bez kluba, Đelmić se po nepisanom pravilu povezuje sa nekoliko bh. premijerligaša. Za SportSport.ba je priznao da je realna opcija da se vrati u najjači rang bh. nogometa.

"Bilo je poziva iz premijerligaških klubova, pa ćemo vidjeti. Prioritet mi je inostranstvo", kazao je Đelmić.

Ovaj 29-godišnji Zeničanin u BiH je već nastupao za Željezničar, Čelik, Olimpik, Zvijezdu Gradačac, Drinu Zvornik, Laktaše..

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posjetilac
Prodaje se preko portala i konta neko će ga čekati sa 30 godina i dvije godine u kojim nije loptu šutnuo kako treba. Eee moj Đelmiću tebi je plafon PL BiH, samo si sezone gubio i karijeru uništava misleći da si nivo neke druge lige. Sada ga sisaj u nekom nižerazrednom BH klubu do kraja karijere jer od tebe više ništa nema!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi