Trener FK Željezničar

Adžem: Zadovoljni smo onim što smo dosad uradili

Ekspedicija FK Željezničar danas će otputovati u Antaliju na završni dio priprema.

Plavi će se pripremati u svojoj stalnoj bazi u Turskoj i odigrat će pritom nekoliko kontrolnih utakmica, a onim što je dosad urađeno u Sarajevu i Međugorju trener Admir Adžem je vrlo zadovoljan.

"Iza nas je dosta posla. Dosta toga se ovdje uradilo, imali smo sreće s vremenom, tako da je sve išlo po planu. Sada slijedi glavni dio, odlazimo u Antaliju, gdje ćemo imati dobre uslove, dobre protivnike i bit će to ujedno prilika za nove igrače da se što bolje uklope", kazao je Adžem.

Dotakao se i pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tražili smo ciljana pojačanja da poboljšamo ekipu sa kojom smo bili zadovoljni. Zadovoljni smo onim što smo uradili u prijelaznom roku."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije