Kenan Hadžić sve bliže Željezničaru?

Plavima treba desni bek

Kenan Hadžić sve bliže Željezničaru?

E. Škorić

U redove Željezničara bi u narednim danima mogao doći Kenan Hadžić, kapiten NK Istra 1961 iz Pule.

Željezničaru je neophodan desni bek, a igrač koji može da igra na toj poziciji, kao i na poziciji stopera, Kenan Hadžić (23), nameće se kao jedno od mogućih rješenja za probleme struke Plavih.

On je ranije za SportSport.ba kazao kako ne želi komentarisati priče o mogućem transferu na Grbavicu, ali također nije želio ni demantovati, pa je ostala mogućnost da stigne u glavni grad BiH.

"Kada dođe vrijeme, sve će se znati", tada je kazao Hadžić za SportSport.ba, te je potvrdio kontakte sa Plavima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada se sve glasnije povezuje sa Željezničarom jer trofejni bh. klub traži upravo desnog beka. Navodno je transfer jako blizu realizacije i ovaj defanzivac bi po svemu sudeći ubrzo mogao postati član tima iz Doline ćupova.

U prvom dijelu sezone za Istru je upisao 13 nastupa, a pored Istre nastupao je i za Rovinj.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi