Adžić: Čekam ovaj trenutak cijeli život

Mladi fudbaler Zvezde sasvim iskreno

Adžić: Čekam ovaj trenutak cijeli život

D. Vejo

Ovog vikenda na pomolu je 153. vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji će se odigrati na stadionu Rajko Mitić.

Za razliku od prošlog susreta dva ljuta rivala, sada je u igri mnogo omladinaca koji su svoje prve fudbalske korake napravili baš u tim klubovima.

Među njima je i mladi Luka Adžić, fudbaler koji se ozbiljno nameće strategu Miodragu Božoviću za prvih 11. Svoja očekivanja od predstojećeg susreta, kazao je upravo on.

"Ovo je nešto što čekam cijeli svoj život. U Zvezdu sam stigao sa samo osam godina, odrastao sam na ovom stadionu. Ali bez obzira na godine, ovo je uvijek velika stvar. Jedva čekam da počne susret. Nadam se da ću dobiti priliku u derbiju", istakao je mladi Adžić.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu sa početkom od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi