Adžić: Ovo je ostvarenje dječačkog sna

Zvezdin spasilac nakon odlučujućeg pogotka

Adžić: Ovo je ostvarenje dječačkog sna

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde danas su ostvarili trijumf i to u 89. minuti utakmice na gostovanju kod ekipe Metalca u Gronjem Milanovcu.

Junak crveno-bijelih bio je Luka Adžić, koji je pred sam kraj zakucao loptu u mrežu i donio tri velika boda timu iz Ljutice Bogdana. Zvezdin spasilac, u igru je ušao u trenutku kada su Beograđani ganjali prednost domaće ekipe (1:0). 

"Ovo je bilo ostvarenje dječačkog sna. Postići gol za pobjedu pred sam kraj utakmice, za mene ima veliku važnost. Meč je sam po sebi bio težak, ganjali smo gol zaostatka ali na kraju smo uspjeli", kazao je nakon utakmice mladi, Luka Adžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi