AEK dotakao dno, novi poraz tima iz Atine

Porazom od Panthrakikosa, AEK pao na samo dno

AEK dotakao dno, novi poraz tima iz Atine

U posljednjem susretu 14. kola grčke Superlige Panthrakikos je dočekao AEK, a Atinjani su upisali novi, poraz.

Atinjani se pate ove sezone, a pred ovaj susret bili su na posljednjoj poziciji na tabeli. Domaćin je od samog starta krenuo ofanzivno, redale su se pred golom Konstantopoulosa, ali Papadopulos i Vahirua nisu bili precizni. Imao je svoje prilike i gosti, a najbolju je stvorio Pavlis, međutim nije bio precizan. Nakon prvih 45 minuta igre nije bilo golova.

 

I nastavak je bolje otvorio domaćin, a inicijativa im se isplatila u 62. minuti, kada je Vahirua pogodio mrežu gostiju. Pokušao je AEK u nastavku doći do izjednačenja, ali nisu našli put do gola gostiju. Domaćin je slavio, 1:0.

 

Potražite više informacija na temu Super League:

Grčka Superliga, 14. kolo:

Panthrakikos - AEK 1:0 (Vahirua 62)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.