AEK ne može bez Bosanaca: Problem predstavlja visina obeštećenja

Jajalo stiže u Grčku?

AEK ne može bez Bosanaca: Problem predstavlja visina obeštećenja

S. Mlaćo

Grčki prvak AEK ovog ljeta je ostao bez sjajnog defanzivca Ognjena Vranješa koji je prešao u belgijski Anderlecht. U AEK-u imaju velike planove za Ligu prvaka te narednu sezone u Grčkoj, pa vrijedno rade na sklapanju igračke križaljke. 

Tako bi novi član ovog kluba trebao postati bh. internacionalac Mato Jajalo, a prema informacijama iz Grčke sve je zapelo na obeštećenju.

AEK nudi 1,3 miliona eura obeštećenja, dok Palerma ne pristaje ispod dva miliona eura, a da li će dva kluba na kraju pronaći zajednički jezik biće poznato u narednih par dana.

U prvaku Grčke vjeruju da bi im u realziaciji ovog transfera mogao pomoći i Dušan Bajević, a Jajalo se povezivao i sa francuskim Touluousom, ali od tog transfera prema svemu sudeći neće ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi