Jajalo od naredne sezone u Seriji A?

Čeka se zvanična potvrda

Jajalo od naredne sezone u Seriji A?

Iako se špekulisalo o ponudama iz Francuske i Grčke, Mato Jajalo će najvjerovatnije, ipak, ostati u Italiji.

Nekadašnji fudbaler Sarajeva je nakon gotovo tri godine provedene u Palermu odlučio da se okuša u novoj sredini, ali prema pisanju medija sa 'čizme', ostat će u Italiji.

Proteklih dana se pisalo da bitku za usluge Jajala vode Toulouse i AEK, no, po svemu sudeći, naredna stanica u karijeri ovog bh. fudbalera će biti Cagliari s čijim čelnicima je uveliko u pregovorima.

Transfer će ovisiti i od obeštećenja, odnosno iznosa koji Cagliari ponudi Palermu za Jajala, budući da je ovaj reprezentativac BiH iz ere Mehmeda Baždarevića ugovorom vezan još godinu dana za Sicilijance.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cagliari je nedavno, podsjećanaj radi, doveo u svoje redove i Darija Srnu.

Top Komentari

madr1dist4
Krenuo Ronaldovim stopama
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi