Milojević tužan: Nisam očekivao ovaj rezultat

Revanš je za sedam dana

Milojević tužan: Nisam očekivao ovaj rezultat

S. Mlaćo
Teme:
Medijima se u Plavom salonu večeras obratio i šef struke AEK-a Vladan Milojević.

Susret na Grbavici je završio  2:1 za Velež i Grci sigurno nisu zadovoljni.

Milojević je kasnio na press konferenciju, jasno je da je bio šokiran, a na kraju samo kratko se obratio novinarima.

“Sigurno da jesam nezadovoljan. Imamo dosta igrača koji su nam došli kasnije. Očekujem da brzo tu budu igrači koje smo naknadno doveli. Nismo mi podcijenili Velež, moji igrači moraju shvatiti da moraju dati više. Nije fudbal ono što se mi dogovorimo, oni se moraju boriti za svaku loptu, a danas smo gubili duele. Svaka lopta na pola je bila njihova, u takvoj situaciji ne možete kontrolisati utakmicu“, kazao je Milojević.

Ko je sada favorit?

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

“Odigrano je prvo poluvrijeme, ima još jedno u Atini. Nisam očekivao ovaj rezultat, no možda je dobro jer smo vidjeli neke stvari. Danas mi je slika čistija. Revanš je za sedam dana, biće teško“, dodao je Milojević.

Top Komentari

SamoVelezMostar
AHAHAHAH A LJUDI VEC STAVILI DA SU PROSLI AHAHAHAHA KOJA BRUKA I SRAMOTA, SAMO JAKO U REVANSU RODJENIIIII
18 0
block123
Šta si konto , da ćemo se naguzit a da vi samo ubacite ?
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi