Agent De Bruynea: Pregovaramo s Manchester Cityjem
Foto: EPA

City želi Belgijanca

Agent De Bruynea: Pregovaramo s Manchester Cityjem

Midhat Šljivak

Agent fudbalera Wolfsburga Kevina De Bruynea, Patrick de Koster, saopćio je kako je obavio pregovore s Manchester Cityjem o eventualnom transferu Belgijanca u ovaj klub.

Nakon što je iz Chelseaja pojačao Wolfsburg, 23-godišnji fudbaler se preporodio. Pruža fantastične partije, što je dovelo do velikog interesa Manchester Cityja.

Njegov agent je priznao kako je razgovarao s predstavnicima Građana...

"Susreo sam se s ljudima iz Manchester Cityja, ali i sa ljudima iz još nekoliko klubova. Trenutno, nema zvaničnih pregovora, ali mogli bi uskoro započeti. Kevin je sretan u Wolfsburgu i veoma im je zahvalan za sve što su učinili za njega", rekao je De Kostner.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

De Bruyne je postigao 15 pogodaka u 42 nastupa za Vukove ove sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.