Agent: Martinez nije dogovorio sa Bayernom

Španac ne prelazi kod Bavaraca

Agent: Martinez nije dogovorio sa Bayernom

Agent španskog internacionalca, Javi Martineza negirao je navode da je defanzivac Athletic Bilbaoa dogovorio uslove sa Bayern Munchenom te da će preći u radove bavarskog giganta.

Naime, nedavno su se pojavile glasine da je Španac prihvatio ponudu Bayerna od šest miliona eura po sezoni, te se također govorilo da su Bavarci spremni platiti 40 milona eura za otkup njegovog ugovora.

 

Ipak, agent mladog Španca, Antonio Sanz opovrgnuo je špekulacije. te je za Goal.com kratko kazao:

 

"Nema dogovora između Martineza i Bayern Munchena".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Svestrani veznjak je navodno i na meti Barcelone, a i sam je nedavno izjavio koliko se divi stilu igre katalonskog giganta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.