"Agent me nazvao i rekao šta mislim o Madridu, a ja sam mislio da je u pitanju Atletico"
Gravesen je ostao godinu i po u Madridu

Danac nije očekivao da će Real biti zainteresovan za njega

"Agent me nazvao i rekao šta mislim o Madridu, a ja sam mislio da je u pitanju Atletico"

S. Pašalić

Bivši igrač Real Madrida, Thomas Gravesen, ispričao je zanimljivu anegdotu vezanu za njegov dolazak na Santiago Bernabeu.

Danac je 2005. godine stigao iz Evertona u Real Madrid za oko 3.5 miliona eura, ali je odigrao 49 utakmica i već nakon godinu i po je napustio redove španskog velikana.

Ipak, on je sada otkrio kako je stigao u Madrid i kako je dobio priliku da igra sa velikim zvijezdama koje su tada igrale za Real.

"Bio sam u kinu s bratom kad me je nazvao agent", objasnio je Gravesen. "Rekao sam bratu: 'Moram preuzeti ovaj telefonski poziv' i izašao van. Moj agent je pitao: 'Šta misliš o Madridu?'"

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislio sam da je to Atletico Madrid za početak, pa sam rekao: 'Ali ja volim Everton također'. Rekao je: 'To je Real Madrid'. Rekao sam: 'To je Real Madrid?! OK ... dobro, šta kažu? Šta kaže David Moyes?"

"Moj agent rekao je da će postići dogovor, a nakon toga je na nama. Odatle je moj agent odletio do Madrida, a pošto je bio zimski prelazni rok, Real Madrid je trebao biti jako brz. Taj se potez dogodio tako brzo.", rekao je Gravesen.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
odigrao je "samo" 49 utakmica za godinu dana.E moj novinaru
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti