Agent očekuje ponudu Citya za Hazarda

Agent očekuje ponudu Citya za Hazarda

Agent napadača francuskog Lillea Edena Hazarda izjavio je kako uskoro očekuje ponudu u visini od 30 miliona eura od Manchester Citya za svog igrača.

Marc Fourmeux, koji predstavlja belgijskog internacionalca, izjavio je da očekuje ponudu Roberta Mancinija, menadžera Manchester Citya, već u januarskom prelaznom roku. Također je dodao da se za njegovog štićenika još interesuju Real Madrid i Inter.

"Ima mnogo priče po medijima o ponudi Manchester Citya, a ja očekujem da bi ona mogla stići već u januaru. Hazardova budućnost je u svakom slučaju u jednom od velikih evropskih klubova, kao što su Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, AC Milan, Inter ili Juventus. Vidjećemo ko će biti najistraniji u pokušaju da ga dovede u svoje redove", rekao je Fourmeux.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.