Agent potvrdio: Dva velikana zainteresovana za Oblaka

Sjajni slovenski golman

Agent potvrdio: Dva velikana zainteresovana za Oblaka

Slovenski golman Jan Oblak iza sebe ima još jednu fantastičnu sezonu na golu Atletico Madrida.

Oblak je postao jedan od najboljih golmana svijeta bez ikakvih dilema, pa i ne čudi da se brojni velikani interesuju za njegove usluge.

Njegov agent Miha Mlakar je potvrdio da su dvije ekipe posebno zainteresovane da ga dovedu, ali da je o eventualnom transferu još rano pričati.

"Još je rano govoriti o njegovoj budućnosti, do kraja sezone ima još utakmica. Istina je da postoje interesovanja za najbojeg golmana na svijetu. Prije svega, postoje dva kluba koja ga žele dovesti", rekao je Mlakar, koji je potvrdio da je jedan od dva kluba sa Otoka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, on je upitan da li je drugi klub iz Italije, a odgovor je bio veoma zanimljiv.

"Pa, molim vas, kakvo je to pitanje? U Italiji postoji samo Juventus, a oni imaju Buffona. Ako mene pitate, Buffon može bez problema braniti još nekoliko godina", rekao je Mlakar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi