Agent Yaye Tourea ponovo "napao" Pepa Guardiolu

Seluk se ponovo oglasio

Agent Yaye Tourea ponovo "napao" Pepa Guardiolu

Endin Čaušević

Španski stručnjak Pep Guardiola još uvijek nema namjeru dati šansu Yayi Toureu za igru, te je izvjesno da će ovaj igrač već u januaru napustiti Etihad.

Guardiola je ovog ljeta stigao na Etihad, te je odmah postalo jasno da je počela noćna mora za Yayu Tourea. Španski stručnjak nema namjeru da koristi ovog fudbalera, a u posljednje vrijeme nalazi se u obračunu i s njegovim agentom Dimitrijem Selukom.

Agent Yaye Tourea odlučio se ponovo oglasiti, te objasniti da je pokušao kontaktirati Guardiolu, ali da nije uspio. Seluk je izjavio da Toure nije zaslužio nakon svega da se neko ovako ponaša prema njemu.

"Zvao sam ga milion puta i mogu to dokazati. Želim znati razloge zašto Yaya ne igra, ali on ne želi da se javi. Mislim da je njegov plan do kraja da ponizi Tourea, a to nije profesionalno. On će prije prihvatiti poraz protiv Uniteda ili neke druge ekipe nego što će dati šansu Toureu da spasi stvar", rekao je Seluk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti