Agger pregovara s Fiorentinom?

Agger pregovara s Fiorentinom?

Edmir Škorić

Fiorentina je u navodnim pregovorima sa Liverpoolovim stoperom Danielom Aggerom.

Već se neko vrijeme piše o odlasku 26-godišnjeg danskog reprezentativca iz Liverpoola. Italijanski mediji pišu kako bi karijeru mogao nastaviti u Fiorentini, iako dogvor između dva kluba još uvijek nije postignut. Potvrdio je to i predstavnik za transfere Bernardo Brovarone.

"Viola ponudila Liverpoolovu igraču 1.500.000 eura godišnje, no on želi najmanje 2 miliona eura. Također, moramo vidjeti što Liverpool na sve to kaže", kazao je Brovarone za Lady radio, a prenosi Tuttomercatoweb.com

U međuvremenu, La Gazzetta dello Sport izvještava kako će iskusni Fiorentinin golman Sebastian Frey (30) na kraju sezone napustiti klub i kao slobodan igrač preći u Tottenham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti