Agger propustio Bjelorusiju jer dogovara transfer?

Danac ide u Barcelonu?

Agger propustio Bjelorusiju jer dogovara transfer?

Edmir Škorić

Danski reprezentativac Daniel Agger propustio je Liverpoolovo gostovanje Gomelu u prvom susretu trećeg pretkola Evropske lige. Zbog povrede? Razlog očito leži negdje drugo.

Naime, Redsi su s 1:0 slavili u Bjelorusiji, a Agger nije putovao s momčadi. Iz kluba tvrde da je povrijeđen, no španski mediji smatraju da je Danac zagrijan za Barcelonu, te da se u strogoj tajnosti dogovara njegov transfer.

 

Nogometni zastupnik Per Steffensen je uvjeren kako je Agger bio spreman za igru, te da nije povrijeđen. 

 

"Ne radi se tu o povredi. No, samo klub i trener mogu dati odgovor koji je razlog zbog čega nije bio u momčadi", kazao je Steffensen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Agger ima  dvogodišnji ugovor s Liverpoolom, a osim Barcelone zanimljiv je i Real Madridu te Manchester Cityju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.